top of page

Niftylift hybride 21 METER

Ben je op zoek naar een toestel dat binnen net dat ietsje meer zijdelings bereik biedt en buiten geschikt is voor werken aan verlichtingssystemen? Dan is de Niftylift HR21 Hybrid het toestel dat je zoekt. Deze kniktelescoop heeft een werkbereik van 21 m en haalt zijdelings 12,80 m.

Niftylift slaagt er in deze Hybrid-reeks wonderbaarlijk in om het  gewicht laag te houden. Met maar 6.500 kg is dit toestel toch voorzien van hybridetechnologie! Zo kan je dit toestel zowel elektrisch als met een dieselmotor gebruiken.

 

Net als zijn kleinere broer, de HR17 Hybrid, laadt dit toestel de batterijen op bij gebruik van de dieselmotor maar ook gaat de batterij met de elektromotor extra kracht leveren als je met de  dieselmotor bijvoorbeeld in de modder dreigt vast te komen zitten.

Met een breedte van maar 2,27 m is dit toestel inzetbaar in diverse takken van de industrie. Schilders waarderen het beperkte gewicht en de grote reikwijdte.

Prijzen zijn excl BTW.  IIncl vervoer binnen 20KM van Sittard. Vrijdagavond, zondagavond en weekend €300,- Hoogwerkers worden met volle tank geleverd en dienen ook vol terug gebracht te worden. Anders worden deze kosten in rekening gebracht. Gebruik van hoogwerkers op uw oprit of gazon zijn op eigen risico.

bottom of page