top of page

Nifty hybride 17 METER

De HR17 Hybrid kniktelescoop van Niftylift met hybride motor heeft een werkhoogte van 17 meter en rijk van 9 meter.

Hij kan zowel elektrisch (op eigen batterijen) als met een dieselmotor worden gebruikt. Maar hij doet meer dan je de keuze bieden tussen deze 2 krachtbronnen! Werk je met de dieselmotor, dan laadt hij ook de batterijen op.

 

Ga je aan de slag op een modderige ondergrond? De elektromotor levert je eventueel de extra energie om je erdoor te trekken. Zelfs in deze uitvoering is het gewicht beperkt gehouden met minder dan 5 ton.
 

Net als bij de andere elektrische kniktelescopen van Niftylift is de werkkooi geschikt voor 2 personen en uitgerust met SiOPS, waarmee het risico gekneld te raken in de kooi sterk beperkt wordt. Het bedieningspaneel in de kooi is handig en overzichtelijk.


Met dit type toestel is combinatiewerk binnen en buiten perfect haalbaar voor installateurs die zowel in openlucht als overdekt moeten werken. De HR17 Hybrid is ook in te zetten op grote fabrieksterreinen waar de dieselmotor bruikbaar is voor verplaatsingen tussen de werkloodsen.

Prijzen zijn excl BTW.  Incl vervoer binnen 20KM van Sittard. Vrijdagavond, zondagavond en weekend €250,- Hoogwerkers worden met volle tank geleverd en dienen ook vol terug gebracht te worden. Anders worden deze kosten in rekening gebracht. Gebruik van hoogwerkers op uw oprit of gazon zijn op eigen risico.

bottom of page